Met de camper in de winter naar Spanje en Portugal

KLIK HIER VOOR HET VERSLAG

11 januari 2014 vertrokken wij met de camper naar Portugal. Het was onze eerste winterreis naar het zuiden. Het was ons zo goed bevallen dat we het jaar daarop weer gingen.

20120619-212704.jpg

Wie weet komen wij elkaar onderweg tegen en weet dan dat we graag bridgen onderweg.

Gradus en Marianne Voskamp

 TERUG NAAR HOME

Over marianne

73 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2014 Portugal winterreis en getagged met . Maak dit favoriet permalink.