home – welkom

Leuk dat u komt kijken op mijn blog “marianne’s camper reisverhalen”.

Op dit blog vindt u in de linkerkolom onder categoriën mijn reisverhalen van camperreizen. Tot en met de zomerreis van 2018 samen met mijn man. Vanaf 2020 helaas alleen. Ik moet gaan wennen aan een compleet andere manier van reizen. Met de camper, een Laika 660 R, stonden we als het even kon op camperplaatsen en in Frankrijk en Italie ook graag bij de wijnboeren van France Passion en Fattore Amico en in Engeland bij voorkeur op de CL’s de Certified Locations van de The Caravan Club.

En natuurlijk enthousiaste gebruiker van Campercontact als lid van de N.K.C.

Als het even lukt dan probeer ik u via een link meer informatie te geven. Klik op de anders gekleurde namen en u gaat naar een site die u meer kan vertellen over de plaats die genoemd wordt.

In 2004 kochten wij onze camper, daarvoor een paar jaar een caravan en jaren met de tent. Onze eerste camper reis was met een gehuurde camper door Zuid-Afrika en we waren verkocht. Wisten we daarvoor wel duizend redenen te bedenken om geen camper te kopen, nu wisten we wel duizend redenen te bedenken om er wel een te kopen. Zo kochten we de Knaus Sun TI een niet te grote camper (6.40) en sindsdien hebben we al heel wat reisjes gemaakt. In 2013 hebben we onze camper ingeruild voor een Laika 660R. Een halve meter langer omdat we graag een garage en enkele bedden wilden. De verslagen van onze camper reizen en vanaf 2020 mijn solo reizen staan op dit Blog en ik hoop dat u er plezier aan beleeft.

Sinds de winter van 2014 maakten wij ook reizen met de camper in de winter naar Spanje en Portugal. Voor het verslag van deze reizen heb ik een apart BLOG aangemaakt.

In mei 2020 ben ik lid geworden van de NKC sologroep hoewel de Coronacrisis reizen niet makkelijk maakt hoop ik toch tripjes te maken.

20-12-2021 Met ingang van de maand december werk ik als vrijwilliger voor de NKC Solo. Ik bel nieuwe leden om ze welkom te heten en wegwijs te maken. Heeft u belangstelling voor de solo’s stuur me dan een mailtje met uw telefoonnummer en ik bel u terug. mawberg@home.nl

Een berichtje in het gastenboek is altijd leuk!

Ik wens u veel mooie tripjes en reizen.

En wie weet…………komen we elkaar onderweg nog eens tegen.

Fijne dag!!! Marianne