laatste nieuws.

Vanmiddag om half twee ging de telefoon: Andries van Bakker Bedrijfswagens en campers in Emmen. Andries heeft van het begin van mijn pech al meegeleefd dus toen hij de oplegger met mijn camper het terrein zag op draaien heeft hij me onmiddellijk gebeld. Ik kon mijn oren niet geloven: de camper was bij de garage in Emmen!!!!!!

Ik heb de rest van mijn kleding eruit gehaald, boodschappen gedaan en daar ging de telefoon al: Andries! “Marianne, we hebben toch meteen even gekeken en denken dat we het gevonden hebben”. Let wel: vrijdagmiddag en toch even kijken. Conclusie: Onder de bestuurdersstoel zit een kachel en daar loopt een leiding heen en die is lek. Een van de garages had dus min of meer gelijk. Alleen dit probleem heeft niet te maken met het HH gedeelte maar met de cabine. Wel veel werk om te repareren. Stoel moet er uit. Ik ben al lang blij dat het euvel gevonden is.

Over marianne

72 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op laatste nieuws.

  1. Henk-Annie Scholten zegt:

    Hoi Marianne,

    Wat fijn dat het euvel is ontdekt en hopelijk kan het spoedig gerepareerd worden en kun je binnenkort weer met de camper op pad.

    Groetjes Annie

Reacties zijn gesloten.