even een update

Het lijkt net of ik niet met de camper ben weg geweest maar niets is minder waar.

22 april ging ik naar het NKC evenement voor nieuwe leden. Ben al twee jaar lid maar door corona nu pas een weekend bij de Schatberg in Sevenum. Erg gezellig en een leuke sfeer. Duidelijk anders met allemaal nieuwe leden. Nog weinig groepsvorming en dus stond iedereen voor iedereen open. 29 april reed ik naar Camping De kleine Wielen waar Ank Diemers (organiseert koffieklets Noord) samen met partner Egbert een weekje had georganiseerd voor de koffieklets Noord deelnemers. Koffieklets Noord en deze week in Friesland wordt georganiseerd op persoonlijke titel. Is dus ook toegankelijk voor solexen. Prachtige omgeving daar en dus mooie fietstochten en mooie wandelingen.

wandeling vanaf de camping
fietsen met elkaar, hier bruggetje van Bartlehiem

Met een paar ook een bezoek gebracht aan Aqua Zoo.

Aqua zoo

Vanaf het weekje Friesland een nachtje naar huis en meteen door naar het bridgeweekend in Haarle. Op camping ’t Spikkie. Een fantastisch weekend en heerlijk georganiseerd door Marguerite en Geert. Wat een werk hebben die beiden gestopt in het maken van excel sheets om de uitslagen bij te houden. Overdag fietsen en ’s avonds bridgen. Super gezellig weekend en ik hoop dat ze het vaker organiseren. Ook hier gefietst oa naar Kasteel de Fundatie. Prachtige beelden tuin.

De andere dag gefietst over het Nationaal park de Sallandse heuvelrug. Wel fijn met een e-bike. Heuveltje op en heuveltje af.

de Springenberg ofwel de Palthe toren

Echt een heerlijk weekend.

19 mei wederom een NKC weekend in Sevenum op de Schatberg. 200 campers en perfect georganiseerd. Geen foto’s maar ook hier lekker gefietst, heel veel gekletst en “oude” bekenden gesproken. Ik ben pas twee jaar lid en verbaasde me over het feit dat ik toch al veel mensen tegen kwam die ik ken en waar ik een gezellig praatje mee kon maken. Op de donderdag dat Lia, Rika en ik naar Sevenum reden hadden we bij Nijmegen een gigantisch noodweer. Zo erg had ik nog niet mee gemaakt. Voor de storm en de regen begon was ik gefascineerd door de luchten. Een brede zwarte rolwolk omgeven door gele wolken.

zoiets. Bron Wikipedia

Had moeite om mijn ogen op de weg te houden. Vervolgens het noodweer. Het leek wel of er een hoge drukspuit op mijn ramen stond. Stoppen kon niet, de rechterstrook op de snelweg reed 30 maar links werd ik toch ingehaald door vrachtwagens die sneller reden.

Volgend avontuur 13 juni : met Annie en Trudy naar Frankrijk. Thema de mooiste dorpen van Frankrijk. We beginnen in Loharingen/Elzas.

Rodemack. Bron: France-voyage

Over marianne

73 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2022 weekenden. Bookmark de permalink .