Najaar in Italië

Vandaag gestart met najaars reis Italië. Ik ga dit keer Polarsteps eens uitproberen en dan na thuiskomst het blog schrijven.

Volg mijn trip ‘Italië ‘
https://www.polarsteps.com/MarianneBerg2/4264761-italie?s=E9619EBE-D126-4AF6-91E0-9064E1FB6ABE

Over marianne

72 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2021 najaar Italië, Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Najaar in Italië

  1. Familie Termoshuizen zegt:

    Ik weet zeker dat polarsteps je bevalt! Ik volg je graag Gr Mariska Termoshuizen

Reacties zijn gesloten.