En opeens…..

Net terug (van een fietstocht door de Peel) op de camping in Asten kreeg ik om 17.12 een update van de Reisapp van buitenlandse zaken : U kunt naar Frankrijk reizen zonder PCR test. Voor vijf solo’s die allen baalden dat ze niet naar Frankrijk konden een tricker. Enthousiast lazen we dat we naar Frankrijk konden reizen en de plannen om de volgende dag te vertrekken waren al snel gemaakt. Pas de volgende dag op de camping in Villey Le Sec realiseerden we ons dat er nog niets veranderd was. Frankrijk was nog steeds oranje en dus no go. Maar we waren er al . Vandaag 11 juni doorgereisd naar Babigny en morgen aankomst op Le Pech Charmant in les Eyziers. Daar begint de rally van steeds een week op iedere van de drie campings. De autoweg naar Lyon heb ik nog nooit zo rustig gezien als vandaag.

Camping baldigny aan de Loire

Over marianne

71 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2021 nog een vraagteken. Bookmark de permalink .

2 reacties op En opeens…..

  1. lies zegt:

    zo wat mooi dat je toch nog aan je rally kan beginnen heel veel plezier en lekker genieten.Doei de groetjes aan Metje en Ap van ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s