Jammer Frankrijk is van de baan

Tot 8 juni gewacht met de beslissing. 9 juni zouden de Nederlandse en Franse regering weer toeristen toestaan in Frankrijk. Maar helaas er is nog niets veranderd in de reisadviezen en dan loop je teveel risico om toch te gaan. Ik sta nu in de Marina in Maastricht. Veel campings gebeld voor een ander plekje in Zuid Limburg nu Frankrijk niet door gaat. Overal VOL. Voor morgen een plek gevonden in Asten. Het begin voor een rondje Nederland ipv 12 juni de Dordogne.

Over marianne

71 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2021 nog een vraagteken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Jammer Frankrijk is van de baan

 1. Anoniem zegt:

  Jammer Marianne dat Frankrijk niet doorgaat .Maat het weer is in Nederland in ieder geval voorlopig mooi,veel plezier in Limburg.Wij hebben een weekend in Arcen en omgeving( de Maasduinen )gefietst.Ook en mooi gebied.

 2. Theo zegt:

  Ook wij toeren voorlopig in noord en oost Nederland, ook incl. reserveren…

 3. Onno zegt:

  Afgezien van Corsica is alles nog oranje. Ik hoop ook dat het snel verbetert. Ondanks dat wij nog even geduld moeten hebben. Onze nieuwe camper wordt begin november pas geleverd. Maar we hebben al wel vast voorpret. Daarover schrijven we al op onze website plakbandpensioen.nl.

 4. flo augina zegt:

  Ook leuk hoor,rustig , geniet ervan

  Groetjes Roelie

  >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s