Herfst

Herfst

De weg van kviseseid naar de Hoggo sluizen bij Lunde, je hebt er je handen vol aan. Het is 45 km vol bochten, op en en neer en vooral smal erg smal. Er zijn wel passeervakken maar je komt natuurlijk net een camper tegenligger als dat vak er niet is en naast de weg een helling. Dan spiegel inklappen, steeds kijken in de spiegels en heel langzaam passeren. Best inspannend rijden.

En het leek wel herfst onderweg. Het is hier zo lang erg warm en droog geweest dat de bomen hun blad al verliezen en verkleuren. Vooral de berken. We stoppen bij de Hoggasluser Bobilcamp aan het Telemarkkanaal. En opeens regen!

Maar om 22.00 uur weer de zon.

10-07-18 Het is een heerlijk plekje bij de Haggasluser dus mooi een extra dag gebleven. Gelopen en gefietst en bootjes gekeken. De kano’s tillen de boot uit het water en brengen ze voorbij de sluis. Dat lukt natuurlijkniet met de toeristenboten.

Over marianne

69 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Herfst

 1. Henk en Annie Scholten zegt:

  Volgens mij is dat wel angstig rijden, smalle weggetjes zo te zien, veel bochten, elkaar bijna niet kunnen passeren, spannend…….maar jullie zijn wel wat gewend. Mooie foto.s hoor. Dus toch even een bui gehad en dan is alles toch een beetje opgefrist. Ook hier was het vandaag beetje donker en miezer regentje. Ook hier veel dorre bladeren die inmiddels van de bomen waaien ivm de droogte. Maar de komende dagen wordt het hier weer erg warm. Dus het feest in Dalen wordt zeker wel een succes want het weer is erg belangrijk en dat ziet er heel goed uit.
  We blijven jullie volgen, genieten maar……..
  We kijken nu naar voetbalwedstrijd Belgie – Frankrijk…….spannend.

 2. Anoniem zegt:

  Jammer dat Belgie toch verloren heeft.Arnold wilde speciaal thuis naar de wedstrijd kijken,het was leuk in Zeeland .
  We volgen jullie escapades weer met plezier,het lijken inderdaad wel herfst foto,s.

 3. lies zegt:

  wat een spannende weg om te rijden kan je trots zijn op de chauffeur die moet het toch maar even doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s