Helaas

We staan op een mooie plek ( CC 27532) op 930 meter hoogte. Vanmorgen naar het Noors industrie museum geweest en helaas de kelders waar we voor kwamen waren gesloten. Bij renovatie asbest ontdekt. En het was weer erg warm, hetbesluit om op dit plekje aan het Møsvatnet te blijven was gauw genomen. Volop zon maar lekkere temperatuur. Een middagje bijkomen.

Over marianne

69 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Helaas

 1. Joke zegt:

  Ook niet verkeerd om even bij te komen en te genieten van het weer.

 2. Henk en Annie Scholten zegt:

  Zo te lezen zijn jullie zijn al weer mooi op weg en hebben jullie alweer leuke tripjes gemaakt en mooie bezienswaardigheden gezien. Wel jammer dat het zo heet is.
  Ook hier was het weer een mooie zonnige dag en wij zijn vandaag een dagje naar Giethoorn geweest. Je weet niet wat je ziet, veel Japanners en Chinezen maar ook heel veel andere buitenlanders (arabieren, veel gesluierde vrouwen). Wel een vreemd gezicht als je die vrouwen met hoofddoek in de bootjes ziet zitten. Niet echt Hollands meer. Goeie reis verder.

  • marianne zegt:

   Je meent het! Ik kan me voorstellen dat jullie raar opkeken. Tja toerisme blijkt een overlast te gaan worden.

Reacties zijn gesloten.