Kop eraf

30 juni om half twee vertrokken en overnacht in het ons wel bekende Kaltenkirchen. De volgende dag gereden naar de Camperplaats Storkesøen Ribe. Leuke fietstocht gemaakt langs os de kust. Bijzonder om te zien was het pad door het wad, aangegeven door bomen.

De fietstocht eindigde in het mooie oude Ribe op 4 km afstand van de cp.

gereden naar Esbjerg en een kijkje genomen in de haven. Verder gereden langs de kust en gestop bij vier enorme beelden van mensen die over zee uitkeken. Voorbij Esbjerg zie je langs de kustweg prachtige huizen, smullen voor ons want wij houden van die strakke Deense architectuur. Gereden over de landtong die begint bij Nymindenkap. Wij dachten aan twee kanten water te zien maar dat klopt niet. Je rijdt door een duingebied met veel vakantiehuizen, niet zo interessant. Overnacht op een super stille cp in Ulfborg na eerst nog een strandwandeling te hebben gemaakt op een prachtig strand. Aan weerskanten mooi!

3 juli naar Kvissel dicht bij Frederikshavn waar we de volgende dag de boot naar Oslo nemen. Weer een super overtocht met strakblauwe lucht dus de hele vaar van tien uur buiten gezeten. We moesten wel de schaduw opzoek zo heet was de zon. We kwamen aan om half zeven in Oslo waar het nog 28 graden was en zijn doorgereden naar Holmskollen voor een overnachting. Om negen uur toen het iets koeler was een wandelingetje gemaakt rond het meertje dat aan de overkant ligt,

We hebben besloten met deze hitte niet Oslo in te gaan en morgen rijden we naar Rjukan.

Over marianne

69 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Kop eraf

 1. Joke zegt:

  Fijn dat jullie mooi weer hebben, ziet er mooi uit.

 2. lies zegt:

  zo weer een mooi reisverhaal waar we van kunnen genieten.Jullie hebben het mooi warm ietsje minder zal ook aangenaam zijn.een hele mooie reis zo te zien

 3. vendie63 zegt:

  We gaan jullie weer volgen. Veel reisplezier.

 4. Fenna zegt:

  Hoi,Mooi dat het daar ook mooi weer is.We volgen jullie weer .Groeten Arnold en Fenna

Reacties zijn gesloten.