In planning Zuid Noorwegen

In grote lijnen gaat de reis van Oslo naar Kongsberg, Rjukan, Dalen, Skien, Risor, Kristiansand en weer naar boven via de 41 tot Dalen, daar oversteken naar de e 134 naar Kristiansand, vervolgens de noordzeekust naar Stavanger, via Tau en Odda naar Bergen . Vandaar of naar Trondheim of weer richting Oslo.

Wij rijden via Duitsland, Denemarken en nemen de boot van Frederikshavn naar Oslo. We hebben weer gekozen voor deze overtocht omdat we in de januari sale konden boeken voor 182 euro, inclusief lunchbuffet en kosteloos wijzigen tot twee uur voor vertrek.

Over marianne

69 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2018 zuid Noorwegen. Bookmark de permalink .

2 reacties op In planning Zuid Noorwegen

  1. Henk en Annie Scholten zegt:

    Wat gaan jullie weer een mooie rondreis door Noorwegen maken. We vinden het leuk Marianne als je even een foto maakt bij de plaats DALEN!! Dat is toch grappig?? Wij wensen jullie een hele mooie reis toe en dat wordt zeker genieten van dit prachtige land.

Reacties zijn gesloten.