Thuis

Nog een nachtje gestaan in Gangelt, een mooie cp waar we al eerder geweest waren. Prachtige omgeving om te fietsen, leuk meertje om te wandelen en vlak bij een typisch Duits restaurant, een keer per jaar een cordon blue in Duitsland: smullen.

25 april : we zijn weer thuis

Het verslag verdwijnt binnenkort van de site omdat ik alles in chronologische volgorde ga zetten. Daarmee verdwijnen ook jullie reacties. Bedankt daarvoor, altijd leuk om onderweg feedback te krijgen.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Thuis

 1. flo augina zegt:

  Bedankt dat je me mee liet genieten,fijne tijd thuis

  Groetjes Roelie

  >

 2. Joke zegt:

  Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Genoten van de mooie verhalen

 3. lies zegt:

  Altijd mooi om te horen dat jullie weer veilig thuis zijn gekomen
  bedankt voor het mooie reisverslag.
  Groetjes Lambertus-Lies

Reacties zijn gesloten.