Rustig Op huis aan

Na de overnachting in Quart zijn we naar Cassà de la Selva gereden. Slechts 10 km verderop maar ook gelegen aan de Via Verda naar Girona zodat we die dag opnieuw naar Girona fietsten met nu meer kilometers. Lekker weer en fietsen zonder verkeer, fijn om te doen. In Girona nog een wijk bekeken waar we nog niet aan toe waren gekomen.

Zaterdag 21-09 een flinke spurt richting huis gemaakt. Uzes was de goede keuze voor een overnachting. Mooi dorp, loop vooral door de stillestraatjes als je daar ooit komt. Wij kwamen aan rond twee uur en meteen een restaurant gezocht, toch echt wel lekkerder eten in Frankrijk!

Zondag naar Macon en tot onze verbazing super druk op de weg en door Lyon een lange file. Maandag naar het ons zeer bekende Pont-Á-Mousson gereden. Makkelijke cp niet ver van de snelweg.

Mooi uitzicht vanaf ons plekje

Nog twee nachtjes en we zijn weer thuis.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Rustig Op huis aan

  1. Henk en Annie Scholten zegt:

    Mooie foto’s hoor. En zo te lezen hebben jullie ook hele mooie tochten met de camper gemaakt maar ook leuke stadjes, dorpjes etc. bezocht. Ook heel fijn dat je zo nu en dan bij mooi weer een fietstochtje kunt maken..Goeie reis terug en tot volgende week dinsdag, wandelmorgen!!!! Gr Henk en Annie

  2. lies zegt:

    weer allemaal hele mooie foto,s en reisverslag.wonen jullie in Emmen volgens mij wel?dan wonen we niet ver van elkaar af.rij voorzichtig de laatste kilometers.Groetjes Lambertus-Lies

Reacties zijn gesloten.