Barcelona

Een kleine 300 km tijden is het van Morella naar Barcelona. Maar het is toch regenachtig weer. Onderweg besluiten er nog “even” Monastero Montserrat aan te doen. Negen km via haarspeldbochten omhoog. Aan de parkeermogelijkheden te zien was het nog niet superdruk maar daar dachten wij anders over. Een groot complex tegen een kamgebergte aan. De basiliek met de Zwarte Madonna kan je in, verder musea. Wil je lopen dan is er een pad naar beneden. Wij vinden het geen bezoek aanrader.

We komen terecht op camping Barcelona in Materó. Aan een drukke weg, treinbaan, zee. Alles perfect geregeld voor een bezoek aan Barcelona. Gratis shuttlebus naar treinstation Materó en gratis bus naar Barcelona. Wij wilden vooral nog een keer naar het Parc de Guell. Wat is het daar enorm veranderd. Entree nu met tijdslot en meerdere entrees. Enorm druk en vooral veel Japanners. Het bovenste gedeelte kan je al helemaal niet meer in.

Apple heeft veel geld over voor reclame van zijn nieuwste IPhone.

In Nederland is het prachtig weer maar hier ook hoor, na die ene dag regen weer stralende zon.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .