Verder noordwaarts

11 april laat vertrokken uit Narejos, eerst nog even een boulevard wandeling gemaakt. Eerst nog even naar het dorpje met de vele steigers gereden en daarna naar Gualdamar . Camping Majal had geen plek voor een nacht. Niet zo erg want we zagen meteen al zaken die we helemaal niet leuk vinden. Was niet zo makkelijk een plekje te vinden en zo kwamen we terecht bij cp 55749 uit campercontact. Leuk plekje mooi rustig. Bij een Nederlander zonder vergunning maar volgens de Spaanse wet mogen er 5 “vrienden” staan.

Vandaag 12 april naar Gualdalest. Hoog gelegen kasteel in een mooie omgeving. We hadden op de parkeerplaats kunnen overnachten maar besloten op zoek te gaan naar een gedoogplekje aan zee. Dom want niet gevonden en nu staan we op een dure camping bij La villa Jojosa.

Overigens vlak bij Benidorm waar we echt niet willen zijn .

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Verder noordwaarts

  1. flo augina zegt:

    Wel mooi uitzicht

    Groetjes Roelie

    >

  2. lies zegt:

    ja soms moet je dan gewoon blijven staan maar een prachtige foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s