Minder weer

Deze week hebben we te maken met wat mindet weer en heel harde wind. Twee plezierige dagen in La Narejos gestaan. CP ligt vlak bij vliegveld maar hinderde ons niet. Oefening formatievliegen vonden wij eerder spannend en een leuk extraatje dan hinderlijk. De boulevard loopt helemaal door to Alcázares . Leuke wandeling.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Minder weer

  1. Henk en Annie Scholten zegt:

    Hoi Marianne en Gradus, wel jammer dat het weer niet zo mooi is. Maar als je op vakantie bent vind je het al gauw goed en vermaak je je altijd wel. Zo kun je al genieten van een kleine wandeling en ook van de mooie omgeving. Hier is het weer prima, vanmorgen nog wat koude wind maar vanmiddag een lekker zonnetje erbij. Helaas zaten we vanmiddag binnen omdat we moesten bridgen. Vandaag 48,75 % gehaald dus was niet zo super goed. Jullie een goeie terugreis gewenst. gr Henk en Annie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s