Terugweg

Twee mooie dagen in Pulpí en vervolgens naar Gabo de Gata om vanuit de vogelkijkhutten de flamingo’s te bewonderen. Doorgereden naar Almería omdat ik dacht dat daar een mooie plek in de jachthaven was. Helaas ik was in dr war met Almelimar. Zo kwamen we terecht op een camping in een kleine baai en hebben we heerlijk in de zon gegeten. Onze vleesjes en die van Wieke samen gegrild en een lekkere Cava erbij gedronken.

Vandaag 9 april weer de weg richting het Noorden genomen en afscheid moeten nemen van Wieke. We hebben leuke dagen gehad samen!

Van Almería de weg door het enige stukje woestijn in Europa genomen. Hier vind je nog filmstudio’s waar in het verleden de western films werden opgenomen. Omdat het bewolkt en koud was maar vast een stuk doorgereden naar cp Narejos . Veeeeeel wind maar de surfers waren er blij mee.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Terugweg

  1. Anoniem zegt:

    Dus jullie zijn op de terugreis .Vroeger vonden we dit geweldig weer ,zo veel wind .
    Nog mooie reis terug.Arnold en Fenna.

  2. lies zegt:

    waren weer leuke foto,s.ja je gaat weg en dan komt de tijd om weer huiswaarts tegaan

Reacties zijn gesloten.