Land en kust

Twee dagen naar Totana geweest, ligt ongeveer 55 km het binnenland in. Daarna toch maar weer naar zee. Mooie gedoogplekje bij Punta de Calnegre.

Superstil en direct aan zee. Vandaag 5 april naar Aguilas naar cp Anibal via een mooi weg door de heuvels. Goed verzorgd terrein en alle gemakken maar omringd door bebouwing en de doorgaande weg. Het beviel ons niet en we zijn doorgereden naar Pulpí waar we weer heerlijk vrij staan aan zee. Vanmiddag een fantastisch lekker sangria op een terras gedronken.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Land en kust

  1. F zegt:

    Heerlijk ziet het er uit die sangria.
    Het word hier eindelijk een beetje voorjaar.
    Groeten Arnold en Fenna

Reacties zijn gesloten.