Paasdagen

Die hebben we doorgebracht in Cabo de Palos. Het was toch erg gezellig met Sl dir Spanjaarden om je heen. Veel gelopen en veel op terrasjes gezeten. Gradus heeft een nieuw favoriet drankje: cortado. Een klein glaasje koffie met een spatje melk. Eerste paasdag chique gegeten aan de boulevard en we werden niet teleurgesteld. Ik vond dat ik de beste keus had. Niet te evenaren garnalen cocktail en dan merzula (heek) .

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Paasdagen

  1. lies zegt:

    zo dat ziet er gezellig uit en aan het genieten

Reacties zijn gesloten.