Ziekenhuis

Het was weer een keet zover, we ofwel Gradus had en dokter nodig . Liep al vijf dagen met een dik oog, bacteriële ontsteking. Antibiotica en oogdruppels moeten het gaan oplossen. We staan hier nu acht dagen en met veel plezier maat morgen trekken we verder. We gaan eerst Nasr Cartagena omdat vooral ik toch graag een processie wil zien. Donderdag is de stille processie en volgens kenners de meest indrukwekkende.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ziekenhuis

  1. Roelie zegt:

    Veel beterschap en en mooie provsessie

  2. Henk en Annie Scholten zegt:

    Beterschap voor Gradus en hopelijk is de bacteriele infectie gauw weer over.

  3. Joke zegt:

    Beterschap hoor Gradus. En Marianne maak maar mooie fot’s van dieprocessie. Zeker de moeite waard.

Reacties zijn gesloten.