Huerta

We staan al zes dagen op de cp in Huerta. Langer dan we van plan waren. Drie keer naar Murcia gefietst. Voor de oude stad

Voor de grote markt op donderdag in de straat bij het ziekenhuis

En voor het Museo Salzillo, voor Spanje een heel belangrijk museum. Hier worden de houten processiebeelden ten toon gesteld die gemaakt zijn door Francisco Salzillo (1717-1783). Vaak gemaakt in opdracht van de broederschappen voor de semana santa processie.

De foto is gemaakt van een tv scherm want fotograferen was streng verboden.

Op de terugweg zagen in Parc de Jardin kinderen in (school) groepen in feestelijke kleding en dat had vast ook met Pasen te maken .

23 maart een vervelende ervaring. ‘S avonds kregen we een mailtje van cp S en S sleep in Cuesta Blanca dat ze de door ons gereserveerde plek voor 24 maart aan iemand anders hadden gegeven omdat ze niets meer van ons gehoord hadden. Ze zouden die ochtend een mail hebben gestuurd. Wij hebben die mail nooit ontvangen en ik geloof niet in verzonden mails die niet aankomen. Gelukkig konden we nog blijven in Huerta.

Zondagmorgen uitgekeken naar Picaduiven. Geen grote groep dit keer maar toch weer leuk om te zien

Daarna naar een leuke kleine markt hier vlakbij waar Gradus genoot van een bordje met allerlei vissoorten voor 2,50!

Het in deze streek erg druk en dat beperkt ons in de vrijheid om te dwalen met de camper. Alle cp’s en campings vol. Het zou zou maar zinnen dat we hier maar blijven tot naar de Pasen.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Huerta

  1. Henk en Annie Scholten zegt:

    Hoi Marianne, mooie foto’s gemaakt hoor.
    Leuk om even te lezen waar jullie nu verblijven en ik zie dat het weer ook redelijk mooi is. En dat is ook zeker erg belangrijk en vooral dat jullie daar heerlijk kunnen fietsen. En ook nog lekker een goedkoop visje gegeten.
    Hier is het sinds gisteren ook een beetje beter met het weer maar morgen en dinsdag komt er weer regen. Hopelijk kunnen we dinsdag wel een rondje lopen. Afgelopen dinsdag hebben Gerda en ik een rondje Dalen gelopen. Ik wens jullie nog fijne zonnige weken toe.

Reacties zijn gesloten.