El Campello

16 maart : een keuteldag, eerst een flinke wandeling gemaakt, verder relaxen, lezen. ‘S middags op de fiets naar het foto voor de boodschappen.

17 maart. Langs de boulevard waar we dicht bij zitten loopt een tram van Denia naar Alicante. Wij gaan vandaag naar Alicante en stappen uit bij de overdekte Mercado. Altijd weer leuk om te zien welke bijzonderheden de markt heeft. Groentes en vis is wel leuk maar de vleesafdelingen minder. Geitenkoppen MET tandjes , allerlei orgaanvlees en kleine konijntjes,

Het is koud in Alicante maar we gaan toch in een van de smalle straatjes buiten eten.

18 maart Vandaag nemen we de tram de andere kant op richting Benidorm en stappen uit in Vila Joiosa . Bekend om zijn gekleurde huizen langs de rivier Amadorio. Erg leuk om door die gekleurde wijk te dwalen.

Boulevard ook gezellig om op een terrasje te zitten. Ons tramkaartje loopt tot Benidorm waar dit weekend de Fallas festiviteiten zijn. Drie wijken maken beelden die op 19 maart verbrandt worden.

Benidorm is druk, veel schreeuwende winkeltje , veel terrasjes met muziek, niet wat wij leuk vinden. In de tram zaten we met Denen en die vonden Benidorm geweldig!

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op El Campello

  1. Roelie zegt:

    Als ik die geitjes zie ga ik steeds minder vlees eten

Reacties zijn gesloten.