Op plek

In drie dagen Frankrijk door gecrosst en maandag 12 maart aangekomen in Spanje en overnacht in Peralada. Een leuk plekje bleek de volgende en het vakantiegevoel was er meteen. Gezellige wandeling door het mooie dorpje gemaakt voordat we verder reden naar Peñíscola. Het weer was goed hier dus een fijne wandeling langs de boulevard gemaakt. De volgende morgen ben ik in alle vroegte naar het schiereiland gelopen

Woensdag gereden naar Simat de la Valldigna waar we overnacht hebben op de gedoogplaats vlak bij het mooie klooster.

De namiddag lekker op een terrasje gezeten.

Donderdag 15 maart rijden vis de bergen naar de CP El Campello beach waar we voor de zekerheid gereserveerd hadden. Mooie weg maar oh wat was het koud daarboven. Goed dat we gereserveerd hebben want het is druk in deze regio en ook deze plek was verder vol. Wat we nog nooit gedaan hebben hebben we nu wel gedaan: twee camperplaatsen gereserveerd voor de komende twee weken. Daarvoor heb ik wel zes mails moeten sturen om plaats te vinden, niet te geloven en het bevalt ons helemaal niet.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Op plek

 1. Anoniem zegt:

  Leuk weer iets te horen.Het is hier bere koud en naar weer.Maar jammer dat het zo druk word.Toch vpl en geniet van de zon.

  Arnold en Fenna

 2. Henk en Annie Scholten zegt:

  Hoi Marianne en Gradus,

  Ik ga je nu volgen via de site en lees jouw vakantieverhalen met veel plezier. Jullie genieten vast wel van de mooie omgeving en de temperatuur. Hier koud en nat. Ga maar lekker genieten daar in het zonnige Spanje.
  Groet Henk en Annie Scholten

 3. flo augina zegt:

  Ja natuurlijk

  Groetjes Roelie

  >

Reacties zijn gesloten.