Willingen

We kunnen het zelf nauwelijks geloven maar we staan op de cp in Willingen. De garage belde dat de camper klaar was maar er moest wel een flink stuk mee gereden worden, liefst ook hellingen, om helemaal zeker te zijn. Volgens de monteur was het goed geweest om de sensor te vervangen maar daarna moet je de electronicaketen resetten met een “inleer” programma en dat waren ze in Noorwegen vergeten. De rit hier heen verliep prima dus hebben we er alle vertrouwen in dat het nu in orde is.

Bedankt voor jullie reacties en ondersteunende woorden. Het tijdelijke blog gaat vervangen worden door een reisverslag en dan moet ik alles wissen. De reacties worden dan ook gewist.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Willingen

 1. Anoniem zegt:

  Nou gelukkig blijkt de garage Sent Waninge met Andries aan de receptie toch uitkomst te hebben geboden. Veel plezier en tot het volgende verslag.

 2. Jan Buijs zegt:

  Hallo Marianne,
  Gefeliciteerd met de reparatie van de camper, gelukkig is het mee gevallen.
  Ik heb net onze camper ook opgehaald bij Bedrijfswagens Schagen, Mercedes specialist.
  Bij ons bleek het de druksensor te zijn voor de turbo. Motor weer uitgelezen, nu alles goed.
  Sensor kost ca 50 euro, komt uitlezen en montage bij, maar valt mee.

  Gaan we blij het weekend in, met hartelijke groet,
  Jan Buijs

 3. flo augina zegt:

  Oké fijn

  Groetjes Roelie

  >

 4. Anoniem zegt:

  Reinder Miny Fijn dat het zo afgelopen is.

Reacties zijn gesloten.