Update

Onze camper staat bij Sent Waninge. Zij denken dat de turbo kapot is. Op hun verzoek blijft de camper daar 14 dagen staan omdat ze het enorm druk hebben en weinig personeel. Zo heeft de monteur tussendoor tijd om een uitgebreider uitleesprogramma te laten draaien . We mogen van geluk spreken dat we de camper op de thuisreis niet in de soep hebben gedraaid. Volgens de monteur had er veel meer schade kunnen ontstaan. Het was niet verstandig om naar huis te rijden. Als de turbo vervangen moet worden dan kunnen we rekenen op een kostenpost van 2000 euri. Ga er maar aan staan, camper is pas vier jaar oud!

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Update

 1. Pieter van Dee zegt:

  Wat een rot verhaal zeg. En 4 jaar dat mag toch eigenlijk niet. Maar ja jullie zitten er wel mee. Het is duidelijk geen kattepis (weet niet of je die uitspraak kent). We lezen met plezier de stukjes en de laatste waren inderdaad wat minder leuk. Hopen dat het allemaal meevalt en dat jullie snel weer kunnen camperen. Succes en sterkte. Pieter en Wil van Dee

 2. vendie63 zegt:

  Goh wat een rotverhaal zeg. Zou toch eigenlijk niet mogen na 4 jaar. Maar ja je zult het maar hebben. Hopen voor jullie dat het meevalt. We lezen met plezier jullie stukjes en wij hopen dan ook snel wat positiever verhaal te lezen. Veel succes en sterkte. Pieter en Wil van Dee

 3. Ruud Touwen zegt:

  Wat een ellende, nu maar hopen dat Fiat enige coulance wil toekennen voor hen die altijd bij een “echte” Fiat dealer onderhoud plegen. Aan Sent Waninge zal het niet liggen, maar anders kun je net zo goed naar een Euromaster of zo gaan dan heb je na 4 jaar onderhoud bijna een turbo terug verdiend. Laat Fiat maar eens bewijzen dat buiten alle camperstielen , handdoeken, maglites en dashcam hun een klant waard zijn, toch?

  • marianne zegt:

   Ha Ha, die zogenaamde cadeautjes zijn er nooit! Wij gaan wel coulance aanvragen en hopen dan ook op een tegemoetkoming

  • Boxstra zegt:

   Onze fiatcamper , toen 3 jaar, en in onderhoud bij Waninge, gaf ook problemen in Noorwegen en zonder Suc6 garages bezocht in Noorwegen.
   Bij thuiskomst bleek de stappenmotor van de EGR klep stuk, ruim 500 euro. Coulance aangevraagd door Fa Waninge en na week Of 6 werd omstreeks 300 euro bijgeschreven !
   Komt bij jullie ook vast wat” uit ” !

 4. Ruud Touwen zegt:

  Zelf ook een keer gehad dat turbo slangen waren aangevreten door de steenmarters. Nieuwe slangenxenxprobleem opgelost, dit lijkt echter serieuzer.

 5. flo augina zegt:

  Is niet zo mooi

  Groetjes Roelie

  >

 6. Anoniem zegt:

  Jammer dat het zo eindigen moest.Wij hebben geen goede ervaring met de service van fiat.Ze kunnen veranderd zijn natuurlijk.Het beste maar hopen.groet Reinder,Miny

Reacties zijn gesloten.