Dan maar naar huis

Om elf uur weer in Dramme, onderdeel geplaatst en alles zou goed zijn . Wij den er weer zin in en gingen richting weg 40 die als erg mooi omschreven staat. Na 65 km weer bingo! Lampje weer branden. Wij rechtsomkeer richting Larvik. Konden nog net de boot halen van half zes. De kostenzijn al zo hoog opgelopen! Nu naar huis en hopen dat de camper het vol houdt. We hebben vier prachtige weken gehad en jammer dat het zo moet aflopen. Nu maar hopen dat Sent Waninge in Emmen het euvel wel kan vinden. Jullie allemaal bedankt voor de leuke en ondersteunende reacties.
Marianne en Gradus.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dan maar naar huis

  1. Ruud Touwen zegt:

    Vervelend te lezen dat jullie op deze wijze de thuisreis moeten gaan maken. Het voordeel is dat jullie in de Phileas Foggsttaat goed geholpen zullen worden want dit is een dealer die achter zijn mensen, klanten en product blijft staan. Succes en hopelijk lezen wij ook wat het uiteindelijk wel was, waardoor jullie onverhoopt toch naar huis moesten komen. Behouden reis en tot de volgende trip.

  2. Fenna Beekes-Jellema zegt:

    Wat een vervelend eind .Maar ik kan me voorstellen dat je naar huis wilt.

    Groeten Fenna

  3. Goede terugreis! Jammer hoor

Reacties zijn gesloten.