Op de fiets

13-08 Eerst nog even over de vorige avond. Slecht weer op komst en we zagen het aankomen. Spannend om te zien hoe de lucht bijna iedere seconde veranderde. Van regenboog naar gitzwart, naar avondrood, naar mosterdgeel.

Dreigende luchten, onweer en de hele nacht regen. En de volgende morgen stralend weer. Rondom Norodde zijn fietspaden, zo halen voor de eerste keer in Noorwegen de fietsen eruit om naar Heddal staafkerk te fietsen en naar Bygdetun een openluchtmuseum.

Toch een paar uurtjes zoet mee geweest en "thuis" lekker in de zon boekje lezen. Daarna eten gehaald bij de afhaal Thai die vlak bijdr Camperplaats staat : superlekker vooral nr. 20.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Op de fiets

  1. Inez zegt:

    Ondanks jullie pech toch nog leuke dingen gedaan.
    Fijn om dit te lezen.

Reacties zijn gesloten.