Motorpech

10-08 Motor problemen. Het oranje motorblok lampje blijft branden. 'S morgens bij het starten is het uit maar bij de eerste flinke helling gaat het weer aan. We hebben de indruk dat de motor ook onvoldoende trekt op de helling. Nu zitten we in Laerdal ver van grotere plaatsen dus eerst maar eens de servicedienst bellen. Wij kunnen doorrijden maar het advies is wel een garage opzoeken. Daarvoor moeten we wel richting Oslo rijden. Een voordeel, het is mooi weer daar. We hebben een overnachting halverwege en kunnen lekker in de zon zitten.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Motorpech

 1. Nou dat is erg vervelend zeg. Maar hopen dat het allemaal opgelost kan worden. Veel sterkte en succes. Wij smullen van de verhalen (alleen niet zo’n slecht verhaal natuurlijk).

 2. vendie63 zegt:

  Nou vervelend hoor. Maar hopen dat het snel is opgelost. Sterkte en veel succes. Wij smullen van de verhalen (alleen natuurlijk niet zo’n slecht verhaal)

 3. flo augina zegt:

  Olie op????goed opletten

  Groetjes Roelie

  >

 4. Ruud Touwen zegt:

  Hopelijk hebben jullie een rustige nacht gehad en kunnen jullie zonder al te veel problemen de garage bereiken. Het lijkt erop als of het motormanagement roet in het eten gooit. Misschien de lamda sonde die het probleem veroorzaakt en daardoor de trekkracht verminderd. Sterkte en wij lezen graag hoe het verloopt. Altijd fijn jullie reisverslagen te lezen.

 5. Anoniem zegt:

  Balen, hoop voor jullie dat het snel weer in orde komt.

Reacties zijn gesloten.