Kampioen!!!!

06-08 zondagmorgen, zonnetje piept door de wolken en de camping ligt wonderschoon.
We gaan weer verder met weg 13 richting Voss. Al snel weer een behoorlijke klim. Goed opletten bij een klein restaurant in een bocht naar rechts heb je een geweldig uitzicht over Vik en het fjord. Je bent dan nog lang niet boven. De motor vraagt weer veel diesel in de klim: 45 liter per 100 km. Als je 37 km per uur rijdt kan je het op 30 liter houden. We stijgen door tot de tunnel die op 930 meter hoogte ligt. Op de camping was het 20 graden en hier 12,5 graden. Na de tunnel nog kouder en geen zon meer. Je rijdt weer door een hooggebergte gebied, geen bomen, wel meren en oude boerderijen. Daarna weer een lange afdaling naar Voss waar we overnachten en op tijd stopten om voetbal te kijken.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kampioen!!!!

  1. Marlies Draisma zegt:

    Jaa!! Kampioenen!! Heel veel dank dat we bij jullie in de camper deze finale mochten kijken. Wat een gastvrijheid!

Reacties zijn gesloten.