Gletsjer

26-07 Wegrijdend van de Camperplaats krijgen we meteen weer prachtige uitzichten. Laaghangende wolken krullen behaaglijk om spitse bergtoppen. Maar ook een 3,5 km lange donkere tunnel . Niet leuk rijden in die tunnels, zo donker datje de witte strepen aan de rechter zijkant niet in de spiegel kan zien. Blij als er weinig tegenliggers zijn. Ook smalle wegen nu , als ik bij een passeerplaats wil in houden voor een tegenligger knalt een auto met caravan ons voor bij. En ik dacht meteen: daar gaat het laatste plekje op de Ferry. En ja hoor, we reden de boot al op maar moesten achterwaarts er weer af. De voorbijganger had de laatste plek. Wij mochten nog een drie kwartier wachten in de haven van Orsevik. Tijdens de vaart naar
Passeren we de poolcirkel . Na nog een Ferry stoppen we wij de toeristen info van Halsa en daar mogen we overnachten met een
Prachtig uitzicht op de Svartisen gletsjer .

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Gletsjer

  1. Fenna en Arnold zegt:

    WAT ZITTEN JULLIE DAAR OP EEN PRACHTIGE PLAATS .
    DIT VONDEN WIJ OOK ZO,N MOOIE GLETSJER.

  2. Erik maertens zegt:

    Proficiat. Ik volg met veel belangstelling deze prachtige reis. Dit land staat ook op mijn verlanglijstje

Reacties zijn gesloten.