Ferries en bruggen

25-07
Opnieuw een prachtige ochtend. We kunnen buiten ontbijten, we boffen enorm met dit prachtige weer. Opgewekt wakker worden met een mooi uitzicht.
Na een km of 15 komen we bij de Ferry Forvik-Tjøtta. Een erg mooie overvaart van drie kwartier. Uitzicht op het gebergte: de zeven zuster.
Bij een gerestaureerde kerk voor Alstahaug, stammend uit de 12e eeuw nemen we een kijkje. Mooi houten altaarstuk . Even verder bij Sandnessjøen de mooiste en langste brug van Noorwegen de Hegelandsbrue. Bij de overtocht Levang – Nesna hebben we pech. De rij wachtenden voor ons is te lang en we kunnen niet mee. Uurtje wachten ook geen probleem. We overnachten op een gratis Camperplaats bij Utskarpen.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ferries en bruggen

  1. Anoniem zegt:

    Man man wat weer een prachtige foto,een dat weer….geluksvogels.we genieten van het verslag.goede reis en kijk uit naar volgende aflevering

Reacties zijn gesloten.