Waterval

24-07 wat kan het hier toch super stil zijn, geweldig. Even schrik als we weg willen rijden, water op de vloer. Blijkt dooiwater te zijn uit de koelkast. Dommigheid van onszelf. Op de ferry moet de hoofdgaskraan uit en ja, als je dan vergeet om daarna de koelkast weer aan te doen. Bij Torghatten gaat het ook niet soepel. We wilden naar een natuur fenomeen gaan kijken maar de parkeerplaats was helemaal bezet en de loopafstand bleek een te lastige wandeling voor Gradus. Vlak na de volgende ferry Horn – Anddalsvågen ligt een mooie camperplaats. Het is nog vroeg maar we besluiten toch te stoppen op deze mooie plek. Voor ons het fjord en achter ons een mooie waterval. Camperplaats steinmo vevelstad.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Waterval

  1. Anoniem zegt:

    Weer een mooi plaatsje.

  2. Fenna en Arnold zegt:

    Wat een mooi land is het toch. Noorwegen is geweldig en deze route hebben wij ook zo van genoten..

Reacties zijn gesloten.