Vennesund

23 juli. Na een fijn verblijf op de mooi gelegen camping Holmsted rijden we de R 17 verder. Om kwart over tien word ik aangehouden voor een alcoholcontrole. Niet te geloven. De weg is super rustig.
Ik kan wel blijven schrijven dat de natuur geweldig is maar dat wordt zo saai . We kijken nog even bij de oudste overkapte brug ter wereld, uit de twaalfde eeuw. Maar de brug blijkt in 1891 herbouwd. In Holm nemen we de eerste Ferry naar Vennestrund. Meteen van de boot ligt een mooie camping. Lekker geïnstalleerd,wijntje en uitzicht over het fjord, begint de buurman te mauwen. We staan geen vier meter van zijn camper en dat is wet in Noorwegen volgens hem. De dame van de receptie zegt me dat alles ok is. Omdat we geen ruzie willen verplaatsen we de camper naar achteren, maar laten onze stoelen aan het water staan.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vennesund

  1. Was vast een nederlander? BB boze buurman? Verstandig om iets te verkassen, gewoon je plezier en goede humeur niet verliezen. Hoop, dat mijn reacties geplaatst worden. Blijft lijd een crime. Geniet van je wijntjem je verdient het KNIPOOG.

Reacties zijn gesloten.