Genoten

17-07 via de kustweg gereden naar Kvissel. We hadden Aalborg willen bezoeken maar konden met geen mogelijkheid een parkeerplaats vinden. Allemaal overdekte garages. Ook niet erg. De kleine kustplaatsen waaronder Hals aandoen was ook leuk. Overnacht in Kvissel bij een "landhuis" . Geweldige plek midden in de natuur. De volgende dag met mede camperaar Christiaan een mooie wandeling gemaakt. Een gezellige prater en een leuk wandelmaatje voor een keer. 's Middags op de fiets naar Frederikshavn en even kijken vanwaar de boot vertrekt. Heen wind in de rug en naar beneden, terug wel even anders, flinke eind tegen. Ach we hebben e-bikes.
19-07 de wekker op half zeven, even tanken en binnen 20 minuten bij de Ferry. Een prachtige dag gehad . Heerlijk ontbijt en een uitstekend lunchbuffet. Op dek in de zon kunnen zitten en gezellige reisgenoten. Wij konden als eerste de boot af om half zeven en hadden al besloten te gaan rijden tot Hamar. Prachtig plekje aan het grootste meer van Noorwegen.

20-07 De bedoeling was verder te rijden. We staan echter naast een prachtig openlucht museum en voor we daar uitgekeken waren was het al een uur. Bij het openlucht theater werd gedanst door ouderen uit een "house for elderly people" zoals de activiteitenbegeleiding vertelde. Krasse ouderen hoor en zeer ervaren dansers. Zo leuk om te zien hoe die de jive nog doen met allerlei trucjes in de bewegingen om het tempo bij te houden. Op de fiets nog wezen kijken bij het olympisch schaatsstadion. Heeft de vorm van een omgekeerd Vikingschip.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Genoten

  1. Paula Hovingh-Wals zegt:

    Groot gelijk om dan even wat langer te blijven staan, als je zulke leuke dingen tegenkomt zoals dansende ouderen en een omgekeerd vikingschip. En je ziet, er is -zo nu en dan- weer iemand waar je mee kunt wandelen. Goede reis verder en ik wacht je app/berichten weer af.

  2. Ruud Touwen zegt:

    Jullie maken en beschrijven wederom een mooie camperreis. Geniet ervan.

  3. Anoniem zegt:

    Erg leuk om jullie te volgen.

Reacties zijn gesloten.