De kop eraf

15-07-17 Om half acht vertrokken met als reisdoel:Noorwegen. Het is druk op de wegen maar dat was te verwachten. We rijden het eerste stuk binnendoor over Cloppenburg en dan de snelweg naar Bremen. Om de files te vermijden volgen we de op de snelweg aangegeven omleiding . Ook bij Hamburg veel files. Als we om half een weer in de file komen kunnen we nog net de afslag naar Kaltenkirchen nemen. Prima camperplaata hier bij een openluchtbad en Therme. Mooie wandeling gemaakt om een zandafgraving.


De volgende dag met veel regen door Denemarken met een stop in Aarhus.  We staan op de cp in Nørager.

Over marianne

68 jaar. Ga graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. En enthousiast lid van "De Red Stones" een Red Hat Society Chapter. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer.
Dit bericht werd geplaatst in 2017 Noorwegen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De kop eraf

  1. Paula Hovingh-Wals zegt:

    Goed om te lezen dat, ondanks wat haperingen hier en daar, alles voorspoedig gaat. We blijven jullie volgen.

  2. Fenna en Arnold zegt:

    We wensen jullie een goede en zonnige vakantie toe .

  3. Anoniem zegt:

    Man man wat een prachtig weer.bofkonten.dan worden de foto,s ook zooo mooi!!!!ben jaloers.wacht op vervolg verslag van dit mooie land.nog een hele fijne reis toegewenst door reinder miny

Reacties zijn gesloten.