veel gefietst

Kort bericht over korte vakanties.

We hebben veel gefietst deze zomer. Langs de Weser van Hannoverische Munden naar Hameln, midden in het hoogseizoen. Er valt niet zoveel over te vertellen, iedere dag gefietst en genoten. Langs de Weser fietsen is erg leuk en je kan aan beide  kanten fietsen. Geen enkel probleem met de overnachtingen. De campings zaten niet vol en de prijzen zijn voor het hoogseizoen heel redelijk. Meer dan twintig euro per nacht hebben we niet betaald en ik moet zeggen, als het warm is dan is het gewoon heerlijk om op een ruime plaats op een camping aan de rivier te kunnen bijkomen van je fietstocht.

De eerste twee weken van oktober hebben we gefietst langs de Rijn. Begonnen in Tolkamer en afgezakt naar Mainz. Camperplaatsen genoeg. Vooral cp Kränchen in Lahnstein beviel ons goed. Vanuit hier fiets je langs de Lahn of langs de Rijn naar Koblenz en de andere kant op naar Boppard.

Na Mainz doorgestoken naar de Moezel. Hier was het opvallend druk. Gestaan op een prima cp in Zell. Camperplaats iedere dag weer vol.

Over marianne

73 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2015 veel gefietst. Bookmark de permalink .