Altmuhltal

IMG_2655

In october 2014 gingen we naar het Altmuhtal om te fietsen. Mijn reisverslag ben ik kwijt maar ik kan wel vertellen dat de combinatie fietsen en camperen in dit gebied ideaal is. Er zijn meer dan voldoende camperplaatsen om de route heen en terug te kunnen fietsen vanaf de camperplaats en de fietsroute wordt heel duidelijk aangegeven. Het kan echt niet missen. Een aanrader voor iedereen die camperen graag met fietsen combineert. Voor een foto impressie KLIK HIER

LIJN

Over marianne

73 jaar. Ging graag samen met mijn man met de camper op stap. Vind het leuk om te fotograferen tijdens die reizen. Ben graag buiten voor nordiccen en fietsen. Ik lees en bridge graag. Daarnaast zit ik heel wat uurtjes achter de computer. vanaf mei 2020 ga ik helaas, ivm overlijden van mijn man, alleen op stap of met solo groepsreizen.
Dit bericht werd geplaatst in 2014 Altmuhltal en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.